Почетна ВЕСТИ ВЕСТИ 2016-2017 Ормарићи за ученике
Ормарићи за ученике ПДФ Штампа Ел. пошта
уторак, 30 мај 2017 19:38

На позив данске невладине организације "CDKD" наша школа се радо укључила у реализацију пројекта под називом "Наше место и ми".


Наиме, циљ пројекта је био да се активно укључе ученици четвртог разреда и да сами створе визије и идеје шта би то могли да промене у животу и раду школе. Од фебруара месеца па све до краја маја ученици IV-1 одељења, а уз подршку свога учитеља Батице Николића и наставнице Слободанке Бараћ, су прошли кроз низ радионица и врло активно се укључили у реализацији пројекта. Наша деца су још једном потврдила да са правом носе епитет креативних, вредних и радних ученика. Наравно чланови комисије су то препознали и одлучили да наш пројекат "Школски ормарићи" добије новчана средства уз помоћ којих ћемо израдити исте.

Радости и дечијој срећи није било краја.


Други део пројекта тј. сама израда ормарића такође је са радошћу прихваћена од стране деце. Ученици су ималу прилику да обиђу и радионицу у Лепосавићу и лично учествују у изради својих ормарића.  Свакако да су били укључени и у монтажу и декорацију ормарића у школи.



На крају деца су у знак захвалности припремила и приредбу за чланове комисије који су нам обезбедили средства. Они нису крили одушевљење и задовољство.


У жељи и нади да овде није крај ученици наше школе са нестрпљењем очекују и радују се новим изазовима и победама.







Текст и фото:

Слободанка Бараћ


 
 

Језик

Serbian English French German Italian Russian
Банер
Банер
Банер
Банер