Почетна ТАКМИЧЕЊА 2013-2014 Републичко такмичење "Шта знаш о саобраћају" 2014.
Републичко такмичење "Шта знаш о саобраћају" 2014. Ел. пошта
уторак, 10 јун 2014 18:17

7.- 8. јуна одржано републичко такмичење ,,Шта знаш о саобраћају".Учествовали су представници свих округа Србије, и то по 4 учесника (категорија Б -дечак+девојчица) и категорија Ц (дечак+девојчица) са укупно 144 учесника.

Наш косовско-митровачки регион послао је само једног представника -Видака Миладиновића испред ОШ ,,Вук Караџић"  из Сочанице.


Првог дана (субота) у 16:00 одржани су тестови. Наш Видак је одлично урадио тест и сакупио максималних 100 бодова.

Другог дана (недеља) од 10:00 у хали ПИОНИР почела је вожња бицикле на полигону спретности и полигону практичног понашања.


На полигону спретности (са препрекама) Видак је имао 93 бода, а на  полигону практичног понашања (градска вожња) имао је 96 од могућих 100 бодова. Тако је укупно сакупио 289 бодова и заузео одлично 21. место у појединачном пласману.


Наиме, конкуренција на такмичењу је била изузетно јака, а прва три места су имали по максималних 300 бодова.Треба истаћи да је организација такмичења од стране АМСС била одлична. Ученици су били смештени у ученичком дому средње железничке школе, имали су обезбеђена три оброка.

Првог дана после теста имали смо организовану панорамску вожњу отвореним аутобусима, уз искусног  водича.Такође треба нагласити да су сви учесници добили пригодне награде: мајце, качкете, ранчиће, захвалнице.


У слободно време обилазили смо Београд и посетили кошаркашу утакмицу.У исто време, када је било и наше такмичење, одржавало се и државно такмичење основних школа у малом фудбалу на Ади Циганлији -,,Coca Cola cup".

Екипа из ОШ ,,Лепосавић" била је заједно са нама, како у путу (ДАЧО превоз), тако у на смештају у дому. Снажно смо једни друге подржавали, а екипа наших фудбалера из Лепосавића остварила је фантастичан успех - освојила 1. место.

ЧЕСТИТАМО ИМ !!!!!Више информација на сајту АМСС на адреси www.amss.org.rs

 
 

Језик

Serbian English French German Italian Russian
Банер