Почетна ВЕСТИ ВЕСТИ 2018-2019 Светосавска награда за 2018. годину
Светосавска награда за 2018. годину Штампа Ел. пошта
уторак, 29 јануар 2019 16:01

 

27. јануар 2019. године

У Влади Републике Србије уручене су Светосавске награде за 2018. годину.




Међу 27 добитника нашла се и наша школа.


Министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић уручује награду директору школе Драгану Радовановићу


Школа континуирано ради на осигурању безбедности ученика и свих запослених у установи, истовремено развијајући и негујући позитивну атмосферу и сарадничке односе у школи. Реализује велики број пројеката у области унапређивања квалитета образовно-васпитног процеса и остварује успешну сарадњу са локалном заједницом.




У сарадњи са локалном самоуправом и Канцеларијом за Косово и Метохију, покренута је иницијатива да се издвојено одељење у Борчану организује као центар за рекреативну наставу за ученике са Косова и Метохије. Активно подржава све акције које се одржавају на нивоу локалне заједнице, као што су акције пошумљавања, заштите животне средине и друго.



Добитник је 2018. године Велике златне медаље на 13. међународном сајму образовања „Путокази“ у Новом Саду, а исте године и   Октобарске награде на прослави дана СО Лепосавић.  У 2018. години, школа  је прославила 100 година постојања.


Поводом школске славе Светог Саве на Великој сцени Народног позоришта у Београду одржана је Светосавска академија, посвећена јубилеју 800 година од успостављања аутокефалности Српске православне цркве.



На Светосавској академији, поред директора школе, присуствали су и наставници Батица Николић и Драган Симовић.



Видео материјал са ових догађаја погледајте на нашем YouTube каналу или кликом на слику испод.



Видео 1



Видео 2


06.02.2019.

Телевизија Мост из Звечана направила је извештај са директором  школе Драганом Радовановићем, а видео материјал можете погледати овде или кликом на слику испод.





Напомена: Коришћен материјал ТВ Мост - Звечан и РТС - Београд.

 
 

Језик

Serbian English French German Italian Russian
Банер
Банер
Банер
Банер